Pablosin tarina sai alkunsa vuonna 2023 Kalajoelta. Ravintolan avaamista edelsi pitkä ja opettavainen, mutta lopulta myös palkitseva prosessi täydellisen napolilaisen pizzan reseptin löytämiseksi. Kun kesäravintolan ovet viimein aukesivat, asiakkaiden vastaanotto ja palaute ruuasta oli kaiken nähdyn vaivan arvoista. Tyytyväiset asiakkaat ovat Pablosin olemassaolon oikeutus.
Hyvän artesaanipizzan tärkein yksittäinen elementti on onnistunut ja ainutlaatuinen pohja. Tästä syystä jokainen Pablosin pizzapohja esivalmistellaan käsin jo edellisenä päivänä.
Syksyllä 2024 Pablosin tarinaan saatiin seuraava luku, kun uusi ravintola avautui. Tarkasti valikoiduista raaka-aineista, kuten San Marzanon kuorituista tomaateista, valmistettua muhkeareunaista herkkua saa nyt myös Oulussa, Kauppurienkadulla.
Kuka tietää, mitä tarinan seuraavat luvut pitävät sisällään. Yksi asia on kuitenkin varma, Pablos vie pizzan ystävät makumatkalle Italian Campanian alueelle yksi pizza kerrallaan.
tomaattikastike, buffala mozzarella, oliiviöljy, basilika
tomaattikastike, mozzarella, parmesan, cheddar, gouda, basilika
tomaattikastike, mozzarella, milanon salami
tomaattikastike, mozzarella, pepperoni, hot honey
tomaattikastike, mozzarella, parmesan, milanon salami, n’duja, valkosipuliöljy, basilika
tomaattikastike, mozzarella, parmesan, parman kinkku, valkosipuliöljy, rucola
tomaattikastike, mozzarella, chorizo, pesto, parmesan
tomaattikastike, talon bolognese kastike, mozzarella, tuore oregano
ghostpepper kastike, mozzarella, chorizo, basilika
kerma, parmesan, kana, pesto, mozzarella, timjami
talon carbonara kastike, guanciale, mozzarella, persilja